Bilete la Tori si Sammy invata sa economiseasca

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Anunt special pentru părinți și copii!
Spectacol de teatru Tori si Sammy invata sa economiseasca

Suntem extrem de încântați să vă invităm la un eveniment spectaculos de teatru pentru copii cu o notă educativă aparte: Spectacolul "Tori si Sammy invata sa economiseasca", bazat pe povestea celor două personaje adorabile din cartea de educație financiară cu același nume, scrisǎ de Adriana Georgescu.

Acest eveniment est cu adevarat unic, deoarece minunea spectacolului sunt chiar micii actori, copiii care joaca in acest spectacol: Stefania şi Darius!

Data si ora: 24 februarie, orele 11:00
Durata spectacolului: 30 de minute/ 1 h Petrecerea Prietenilor LumiLunzi
Locul: Teatrul LumiLand
Varsta recomandata: Peste 4 ani

"Tori și Sammy învață să economisească" este o producție captivantă și educativă, care le oferă copiilor oportunitatea de a învăța despre importanța economisirii și gestionării banilor într-un mod distractiv și interactiv. Tori și Sammy vor călători în lumea banilor și vor învăța lecții valoroase pe parcursul aventurii lor.

Această piesă nu doar că este educativă, ci și extrem de amuzantă și plină de surprize pentru cei mici. Este o ocazie minunată pentru voi și copiii voștri de a petrece timp de calitate împreună și de a începe explorarea lumii finanțelor într-un mod amuzant pentru ei.

Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.

Preț:
35 lei copil/ parinte (spectacol +petrecere)
Detalii și bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe toți la Teatrul LumiLand - Teatru pentru copii pe 24 februarie!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.