Bilete la Tipografic Majuscul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

An producție 2020
Durata:128 min
Format: digital
Distribuit de Hi Film Productions
Din 21 februarie 2020 în cinematografe

Regia: Radu Jude
Scenariul: Radu Jude și Gianina Cărbunariu, adaptare după piesa de teatru „Tipografic Majuscul” de Gianina Cărbunariu
Director de imagine: Marius Panduru
Montaj: Cătălin Cristuțiu
Scenografia: Irina Moscu
Costumele: Dorin Negrău
Machiajul: Bianca Boeroiu
Coafura: Domnica Bodogan
Producător: Ada Solomon

Producător: microFILM
În coproducție cu Televiziunea Română, Hi Film Productions
Cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Programului Media – Europa Creativă
Cu sprijinul financiar al: Dr. Oetker, Covalact, MediaCom, Zenith Media Communications

Distribuția
Ofițer Securitate – Bogdan Zamfir
Mugur Călinescu – Șerban Lazarovici
Mama – Ioana Iacob
Tatăl – Șerban Pavlu

AG (Audiență Generală)

Synopsis
TIPOGRAFIC MAJUSCUL pune în legătură, prin tehnica montajului, două povești și două istorii. Una este povestea reală a adolescentului Mugur Călinescu, care, în 1981, a scris pe ziduri cu creta o serie de texte împotriva dictaturii lui Nicolae Ceaușescu. Povestea lui e pusă în scenă așa cum a reconstituit-o Gianina Cărbunariu din dosarul lui de Securitate. A doua este povestea oficială a României: imagini din arhiva Televiziunii Naționale, exact din același timp.

Proiecția din data de 27 februarie 2020, ora 18.00, de la Teatrul Tineretului Piatra Neamț face parte din turneul premierei naționale.

Filmul TIPOGRAFIC MAJUSCUL a fost selectat în secțiunea necompetițională Forum a Festivalului de la Berlin 2020. Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie.


Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.