THOMAS ANDERS and the MODERN TALKING band

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Thomas Anders a avut un urias succes mondial ca membru al formatiei germane Modern Talking, cunoscuta pentru hituri precum "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "No Face, No Name, No Number","You Can Win If You Want", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)", "Geronimo's Cadillac", "Sexy, Sexy Lover", "Only Love can Break Your Heart", "The Last Exit to Brooklyn" si "Jet Airliner". Spectactorii vor avea ocazia sa asculte live toate aceste melodii.

Trupa pop Modern Talking a facut senzatie in anii '80-'90, iar single-urile mentionate au fost prezente in topuri, au umplut sali de concerte si au animat discoteci in toate tarile europene. De altfel, "You're my heart, you're my soul" a fost, in 1984, pe primul loc in topurile muzicale din 35 de tari.

Modern Talking a definit cu adevarat istoria muzicala de dupa 1980. Trupa a vandut peste 75 milioane de exemplare ale albumelor in numai trei ani, 150 de milioane de exemplare in intreaga cariera si a devenit o adevarata legenda care este vie de decenii intregi.

Sarmantul Thomas Anders, supranumit "the gentleman of music", impreuna cu Modern Talking band, sunt foarte activi din punct de vedere muzical si sustin concerte sold out in fata fanilor din intreaga lume, fie ei din Chicago, Praga, Varsovia sau Sankt Petersburg.

Informaţii pe: www.backstage-events.ro

Pret/ bilet valabil pana in 20 iulie:
PARTY ZONE: 69 lei (in picioare, la nivelul terenului de joc, pe toata suprafata)
STANDARD SEAT: 79 lei

Video

Distribuie aceasta pagina