The One: U2 Tribute Concert by Zen Garden [Italia]

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 nov 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 7 Noiembrie, la Berăria H se trăiește unui show U2 "with or without U2". Energia, muzica și look-ul formației tale preferate vor fi reproduse de către band-ul italian Zen Garden în cadrul unei reprezentații spectaculoase în Orașul cu Chef de Viață.

Zen Garden este trupa tribut oficială a formației U2, beneficiind de prezența lui Zeno Sala, celebrul vocalist considerat sosia lui Bono Vox. Zeno Sala și Zen Garden au reprodus în ultimi 12 ani cele mai bune show-uri U2 în toată Italia, Olanda, Elveția, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia, USA și America de Sud, susținând mai mult de 3.200 de concerte.

Concertul este susținut de videoproiecția originală U2.

Acces: 19:45 // Show: 21:45

Bilete:
45 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:

În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Biletele pot fi cumpărate:
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor

Distribuie aceasta pagina