Bilete la The Mission X Beach

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Luciano at The Mission X Beach
Sambata, 14 august, ora 14:00
La Nueva Cucaracha - Mamaia, Constanta

LINE-UP:
Luciano
Negru
Victor Stancov
Bross

Summer time’s calling. The Mission X Beach va invită la mare pe data de 14 august. Lăsând tumultul orașului în urmă, ne reunim pe plaja însorită La Nueva Cucaracha din Mamaia. Cu toții merităm o experiență memorabilă, așa că vom începe devreme la ora 14:00 și vom continua până noaptea.

Alăturați-vă experienței The Mission X Beach! Va fi o bucurie să admirăm împreuna culorile apusului acompaniați de groove-urile lui Luciano, Negru, Victor Stancov și Bross.

Get your groove going!

Din cauza reglementărilor guvernamentale, accesul la eveniment este condiționat de vaccin, de un test COVID-19 negativ efectuat în ultimele 72 de ore sau de faptul că persoana a trecut prin boală în ultimele 3 luni. La eveniment pot participa:

- persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 . Este necesar să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore

- persoanele care au rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, alături de masca individuala obligatorie.


✯ BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 75 LEI + taxe

✯ BILETE VIP ÎN AVANS: 200 LEI + taxe

✯ BILETE SUPER VIP ÎN AVANS: 300 LEI + taxe (Număr limitat)

☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI MESE sunați la: +40 733 627 846

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.