Bilete la The Mission in the Forest 2

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

The Mission pres.
Saturday 
22nd of June 2019
Pădurea Băneasa
Federația Română de TIR Sportiv
Str. Vadul Moldovei Nr. 14, Bucharest
22.00

LINE-UP:
Solomun
Mano Le Tough
Soundopamine (Live)

Pentru că ne place dansul în aer liber ne întâlnim din nou pe 22 iunie la Federația Română de Tir Sportiv la The Mission in the Forest 2.

Scopul nostru este să sărbătorim împreună muzica & natura, iar promisiunea noastră este o noapte de muzică excepțională și o atmosferă perfectă în varietatea incredibil de frumoasă a pădurii.

Desfășurat într-o locație unică în Pădurea Băneasa, situată în partea de nord a Bucureștiului, The Mission in the Forest 2 îi reunește de această dată pe Solomun, Mano le Tough și Soundopamine.

Solomun este o forță a naturii. Cu o mișcare a șoldurilor, o ridicare de braț și un bassline de 122 bpm, orice petrecere îi poate mânca din palmă. DJ, proprietar de label, producător de party-uri, producător muzical, dar și regizor. Curriculum-ul pe care Solomun l-a construit, de-a lungul anilor, este incredibil de bogat. Nu există nici o îndoială că Solomun este unul dintre cei mai influenți oameni care au scris istorie în lumea muzicii electronice

DJ-i ca Mano Le Tough au transformat muzica electronică într-o formă de artă. Conexiunea pe care o creează cu dancefloor-ul este întotdeauna maximum de intensă; cu un simț melodic, emoție și structură ca și cântece, realizează seturi care au un impact durabil asupra celor care le aud.

Soundpamine duo - Chrs & Ntsh sunt muzicieni de când se știu. Ei s-au întâlnit la cursurile Universității Naționale de Muzică din București, în anul 2012 și de atunci nu s-au mai oprit să-și creeze propriul lor sunet al paradisului.

Înconjurați de muzică excelentă și de vibrații și mai puternice, Pădurea Băneasa va găzdui multe amintiri frumoase făcute pe 22 iunie.

Come join us for a Saturday in a fantastic setting! One sensory-overwhelming adventure ! Enlightening, for sure!

Solomun
Facebook
Soundcloud

Mano Le Tough
Facebook
Soundcloud

Soundopamine
Facebook
Soundcloud

Primul val de BILETE REGULAR

Primul val de Bilete la 70 LEI este sold out.

Al doilea val de bilete: 80 LEI este sold out.

Al treilea val de bilete: 90 LEI

- Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.

Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

Al treilea val de bilete: 90 LEI

Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
- Direct: biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio și Relay semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos/Telekom, în oficiile Poștei Române și în casieriile Bilete.ro din București incinta Hotel Ibis, Calea Griviței nr. 143, parter și din Cluj la casieria BT Arena (Sala Polivalentă ).

- Lista completă a celor peste 1.500 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

- Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro

1st VAL DE BILETE VIP IN AVANS: 150 LEI

BILETE SUPER VIP ÎN AVANS: 250 LEI

Prețul biletului regular la intrare este de 100 LEI până în ora 00:00 și 120 LEI după ora 00:00, prețul biletului VIP este de 200 LEI iar al celui SUPER VIP 300 LEI.

Pentru BILETE VIP, SUPER VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+40 733 627 846

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.