The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sina

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 mar 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Marți, 28 Februarie, te invităm la un eveniment concept unic care aduce pe aceeași scenă trei dintre cele mai admirate figuri masculine din România: Mihail, Cornel Ilie și Adrian Sînă.

Aceștia vor cânta piesele cu care au câștigat inimile a milioane de femei și promit un show pe care nu-l vei uita prea curând.
Live band: Special Guest Orchestra

Mihail:
Îl cunoaștem cu toții de la single-ul "Mă ucide ea", o piesă care dă fiori și care a făcut furori în rândul publicului feminin. Mihail este originar din Republica Moldova, momentan locuiește în Cluj-Napoca și este perceput ca un romantic incurabil datorită pieselor cu care și-a cucerit publicul.

Cornel Ilie:
Este liderul trupei Vunk și se bucură de un mare succes atât din punct de vedere muzical, cât și în rândul reprezentantelor sexului frumos. Până în anul 2015 când a făcut pasul către viața de familie, a fost cu siguranță unul dintre cei mai râvniți burlaci din România.

Adrian Sînă:
Pe Adrian îl știm cu toții din trupa Akcent, una dintre cele mai de succes trupe din România. Fiind recunoscut atât ca și cântăreț, cât și ca producator sau DJ, Adrian Sînă este considerat genul care poate câștiga cu ușurință inimile publicului feminin.
The Gents este un concept inedit de eveniment creat de către Berăria H cu scopul de a aduce pe aceeași scenă cele mai importante figuri masculine românești din industria muzicală și nu numai.

La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Biletele in presale au pret redus pana pe data de 14 februarie:
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Distribuie aceasta pagina