Bilete la That`s Amore Show

Data si locatia

07 mar

ora 19:00

ReWine That`s Amore Show

Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor

Bilete   

de la 65,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

După succesul edițiilor precedente, Jazz Like That revine anul acesta pe scena Casei de Cultură din Oradea cu un concert extraordinar dedicat doamnelor și domnișoarelor din viața noastră.
Anul acesta dorim să deschidem seria unor noi spectacole prin care să sărbătorim primăvara, bucuria primelor raze calde de soare, frumusețea florilor și nu în ultimul rând celebrarea celei mai frumoase și importante ființe din viața noastră « FEMEIA ».
Luna martie este o lună dedicată femeiilor din întraga lume, iar “THAT`S AMORE” este declarația și invitația perfectă pentru toate mamele, soțiile, iubitele și prietenele din viața noastră, la un eveniment unde vor simți farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust, plin de emoții și dragoste.
Pentru a aduce în lumina reflectoarelor un asemenea spectacol este nevoie de profesioniști. David &The SixMartini Orchestra este o trupă formată 100% din muzicieni profesioniști, iar pe data de 7 martie 2020, vor oferi un concert minunat pe ritmuri de jazz, pop opera, soul, cu invitați speciali și multe surprize.
Cei care au participat la evenimente susținute de David & The Six Martini Orchestra spun: "Este cea mai bună trupă de coveruri din Transilvania" și probabil au dreptate. După 6 ani de muncă și aproape 500 de evenimente private, pot fi considerați cei mai buni din Transilvania și în primele trei trupe din România.
«THAT`S AMORE » este cel mai apreciat show al începutului de primavară, în care vom sărbători dragostea, femeia, iar anul acesta alături de invitații lor speciali, trupa Anatholis, vom celebra si 10 ani de Six Martini. Cu 14 muzicieni profesioniști pe scenă, va fi o seară specială in care ne vom bucura de cele mai frumoase piese de dragoste.
Așadar, pe data de 7 martie 2020, începand cu orele 19:00, la casa de Cultură din Oradea, invităm doamnele și domnișoarele, la braț sau de mână cu distinșii lor domni, la un concert extraordinar al începutului de primăvară, cu bună dispoziție, artiști și muzică de cea mai bună calitate.
Vă așteptăm cu drag !

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.