Terapie in trei

Alege evenimentul

23 feb

ora 20:00

Terapie în trei

Bucuresti, The Hub

Bilete   

de la 25,00 RON

07 mar

ora 20:00

Terapie în trei

Bucuresti, The Hub

Bilete   

de la 25,00 RON

06 apr

ora 17:00

Terapie in trei

Bucuresti, The Hub

Bilete   

de la 25,00 RON

Cu Maria Radu (recunoscută pentru rolul Elenei Vladimirovna în comedia „Soț de vânzare”), Luminița Bucur și Oleg Apostol (distribuția completă din cea mai nouă comedie - „Bărbatul perfect defect”).

Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.

Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.

Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți, serviți!

Regia : Radu Gabriel.

Accesul se realizează începând cu ora 15.30, iar rezervările se revendică până la 16.45. Informații și rezervări 0723196376. Preț bilet: 25 lei.

Distribuie aceasta pagina