Bilete la Teatru sub Luna

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cea de-a 8-a ediție a festivalului de artă „Teatru sub Lună” va fi organizată în perioada 30 IUNIE – 16 IULIE a acestui an, într-o nouă locație - Terasa Promenada Mall, deasupra orașului, în aer liber.
Expoziții de pictură, fotografie, expoziție de scenografie și costume, târg de carte și lansări de carte, spectacole stradale, happening-uri - muzică, dans, poezie, paradă moto și paradă de costume de epocă, ateliere de teatru pentru adulți și copii, sunt doar câteva dintre activitățile ce vor avea loc în cele 3 săptămâni ale festivalului.

Reguli de acces și conduită în contextul unui eveniment cultural

30 iunie
Playlist music by Silvia Gagu
INVITAT: Marius Gheorgiu
CONCERT: Ritmo del soul
TEATRU: "Eu cu cine mă mărit?!"  de Silvia Gagu / REGIA: Bogdan GAGU
           Distribuţia: Silvia Gagu, Maria Costeschi, Dorin Enache, Alex Floroiu
           SINOPSIS: Femeile sunt mereu in cautarea fericirii si chiar si atunci cand o gasesc nu sunt sigure daca au gasit-o!
Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor?
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri. 

1 iulie
Playlist music by Eduard Boț
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: TaroTcake
TEATRU: PREMIERĂ "Dragostea nu ține cont de decibeli"  de Silvia Gagu / REGIA: Silvia GAGU
           Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu
           SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. . Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs.

2 iulie
Playlist music by Maria Grosu
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: STORYTELLERS
TEATRU: PREMIERĂ "O zi de vară" dupa Slawomir Mrozek/ REGIA: Boris Focșa
           Distribuția: Raluca Gheorghiu-Culda, Nicu Rotaru, Valentin Corneanu

           SINOPSIS: O parabolă profundă despre identitatea și condiția umană. Spectacoluil îi prezintă pe: Izbut… Neizbut… și desigur pe Ea - răspunsul metafizic la enigma existenței. Așa e spectacolul! Bufonul îi face pe toți să râdă neizbutind nimic din tot ce întreprinde; eroul tragic în schimb făptuiește tot ce nu izbutește celălalt..Un spectacol pe măsura comediei umane.

7 iulie
Playlist music by Bogdan Untilă
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: MARIA GROSU BAND
TEATRU: ”Viața secretă a cuplurilor” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu
           Distribuția: Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Răzvan Răduță, Bogdan Gagu

           SINOPSIS: Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată? Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde! Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine?Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct. Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării! Un spectacol nerecomandat sub 16 ani dar recomandat peste 35.

8 iulie
Playlist music by Răzvan Răduță
INVITAT: Marius Gheorghiu
CONCERT: ADENIUM
TEATRU: "Amanta de la prânz" de Silvia Gagu/Regia Bogdan Gagu
Distributia: Silvia Gagu, Razvan Raduta, Corina Ivanov, Eduard Bot, Alex Floroiu
SINOPSIS: Povestea începe când Oliver, consilier conjugal și scriitor, află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția și soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase, care aduce în prim-plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.

9 iulie
Playlist music by Massimiliano Nugnes
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: SAMARA BAND
TEATRU:  ”Întâi, sărută-mă!” de Bogdan Gagu / REGIA: Bogdan Gagu
            Distribuția: Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Maria Costeschi

           SINOPSIS: Aparent duce o viață banală, încearcă să își aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun îl susține dar își dorește ca acesta să întâlnească o fată, să se așeze la casa lui. Totul se schimbă când în viața lui apare vecina de la doi, care îi arată cum să iubească. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banală finalul ne dezvăluie ce se ascunde în spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intimă prezentând comic iubirea și subliniind importanța pierderii cuiva drag.  

14 iulie
Playlist music by Marcel Lovin
INVITAT: Elena Albu
CONCERT: LunAmar
TEATRU: "Gelozie, dragoste și o pereche nouă de pantofi" adaptare de Silvia Gagu/ REGIA: Bogdan Gagu
           Distribuția: Silvia Gagu, Bogdan Durlicioiu, Marcel Lovin, Marina Fluerașu

           SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.

15 iulie
Playlist music by Jassmine Glodeanu
INVITAT: ImproMOB
CONCERT: :UMBRA
TEATRU: PREMIERĂ "Dragostea nu ține cont de decibeli"  de Silvia Gagu / REGIA: SILVIA GAGU
           Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu
           SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs.

16 iulie
Playlist music by Maria Costeschi
INVITAT SURPRIZĂ
CONCERT: InDArt STARS – concert susținut de actorii Teatrului InDArt: Maria Grosu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Jassmine Glodeanu, Ștefana Badiu, Marina Fluerașu, Cristian Niculae, Răzvan Răduță, Dorin Enache, Marcel Lovin
TEATRU: PREMIERĂ "Cu soții mei în vacanță"  adaptare de Maria Costeschi / REGIA: Bogdan GAGU/Asistent regie: Maria Costeschi
           Distribuţia: Silvia Gagu, Bogdan Gagu, Roxana Popescu, Massimiliano Nugnes
           SINOPSIS:  O aniversare obișnuită de 10 ani de căsătorie. Un resort de lux, all-inclusive, plajă, soare, romantism. O poveste de vis, o excursie pregătită de foarte mult timp. Nimic nu are ce să meargă prost. Oare? Doar că planurile de acasă se schimbă când soția descoperă că în hotelul de vis-à-vis, fostul ei soț îi spionează. O comedie plină de surprise.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare s

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.