Bilete la Te iubesc - Spectacol-Recital

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 feb 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente


„Te iubesc” - Spectacolul-Recital

Pe data de 24 februarie, cu ocazia Dragobetelor, veți putea urmări pe scena Palatului Bragadiru Spectacolul-Recital „Te iubesc”. Este un concept complex și inedit, unic în România, care introduce auditoriul în fantastica lume a operei, operetei și a creațiilor pentru pian solo. Prin intermediul ariilor și duetelor alese cu multă grijă, prin narațiune, prin coregrafii, video-proiecții și efecte speciale, vom trăi împreună, timp de o oră, diferitele fațete ale acestui sentiment pur.

Ioana Găină-Cojuharov-pian
Daniel-Andrei Găină-Cojuharov-tenor
Cristina Elena Popa-soprană
Irina Florea-coregrafie
Iulia Alexandra Vasile-coregrafie
Alexandru Daniel Bărbieru-coregrafie
Eduard Nanu-coregrafie

Ioana Găină-Cojuharov a participat la numeroase masterclass-uri cu artiști precum: Ronnan O’Hanna (Anglia),Roberto Russo (Italia), Julita Przybylska-Nowak (Polonia), Dieter Flury (Austria). Este membră a Fundației “Pro-Piano-România”. A susținut concerte cu orchestrele Filarmonicii din Iași și cu Orchestra “Universitaria” a Universității Naționale de Muzică București în anii 2012, 2013, 2014. De asemenea a participat la concursuri de profil printre acestea numărându-se: 2022 Atlanta, U.S.A. – secția compoziție – Marele Premiu pentru lucrarea Suita pentru pian “Sinidisis bulgăresc”; 2021 Concursul internațional WPTA Singapore -Gold Award secțiunea pian solo și Platinum Award la secțiunea muzică de cameră; Concursul internațional Music and Stars Awards – Premiul I; Concursul internațional Napolinova, Italia – Premiul IV; Concursul internațional pentru pian Città di San Donà di Piave, Italia – Premiul III; În anul 2020 a publicat volumul intitulat Borne ale traseului pianistic în creația lui Rahmaninov, la Editura Muzicală.În anul 2021 a obținut titlul de lector universitar doctor în cadrul departamentului Canto șiArtele Spectacolului la Universitatea Națională de Muzică din București.

Daniel Andrei Găină este tenor, absolvent al studiilor de canto la Universitatea Națională de Muzică din București și doctorand în cadrul aceleași instituții. Colaborează în calitate de asistent de regie cu lect. univ. dr. Daniel-Prallea Blaga și activează la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București încă din anul 2019. A interpretat roluri solistice precum Don Basilio din opera Nunta lui Figaro, Il Podestà din opera La Finta Giardiniera de Woflgang Amadeus Mozart, Don Jose din opera Carmen de Georges Bizet, Ducele de Mantova din opera Rigoletto de Giuseppe Verdi, Rică Venturiano din opera O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu, Ionică din opera Motanul încălțat de Cornel Trăilescu, Lorenzo din opera Amorul Doctor și Hamlet din opera cu același nume de Pascal Bentoiu, Freddy din musicalul MyFair Lady, Conder din musicalul Jack, între dragoste şi nebunie de Diego Mecchi, Pepino din opereta Secretul lui Marco Polo de Francis Lopez etc. A participat la numeroase cursuri de măiestrie vocală, concursuri naționale și internaționale.

Cristina Elena Popa este artist liric la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București unde abordează rolurile solistice Cenușăreasa din musicalul cu același nume de GianPaolo Mazzoli, Pericola și Picchilio din spectacolul Povestirile lui Offenbach. Alte roluri abordate: Susanna din opera Nunta lui Figaro, Sandrina din opera La Finta Giardiniera de Wolfgang Amadeus Mozart, Gilda din opera Rigoletto de Giuseppe Verdi, Zița din opera O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu. Activitatea sa artistică este completată și de participarea la numeroase concerte și recitaluri organizate pe scene importante din România.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.