Te astept diseara la sosea

Data si locatia

24 mar

ora 19:00

Te astept diseara la sosea

Bucuresti, Sala Dalles

Bilete   

de la 30,00 RON

”TE AȘTEPT DISEARA LA ȘOSEA” este un spectacol muzical–teatral original în care Gabriel FĂTU împreună cu Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Daniel TRIFU vor purta publicul peste timp și timpuri într-un București de poveste, personificat artistic ca un veritabil poem urban, o călătorie artistică prin Bucureștiul cu dichis, elegant și boem de odinioară, pe 30 ianuarie, ora 19:00, la Sala Dalles.

Artiștii Crina MATEI, Simona Florescu DICHISEANU și Daniel TRIFU ne vor bucura cu bijuterii muzicale prețioase, cunoscute din acel București al artiștilor și al dragostei, precum ”Coșarul”, ”Vânzătoare de plăceri”, ”Lume, lume”, Trenule, mașină mică”, ”Joițica” sau ”Inimă de fată”.

Actorul Gabriel FĂTU ne va purta într-un București de altădată, îmbinând artistic și poetic momente ale trecutului tributare Bucureștiului Centenar, cu muzică veche autentică, crâmpeie de artă si parfum de epocă, la 100 de ani de la Marea Unire.

Vom păși în Bucureștiul elegant definit de boema bucureșteană, alături de Marius VERNESCU la pian, considerat unul dintre cei mai străluciți muzicieni de jazz din România, câstigător al prestigiosului Montreux Jazz Festival, împreună cu Beatrice Vernescu Roman la clape și Gabi STANESCU la vioară.

Direcția de scenă aparține Alexandrei POPESCU care și-a propus să aducă publicului necunoscutul sau mai puțin cunoscutul din diferite epoci care au marcat Bucureștiul, oferindu-i un parfum și un melanj propriu.

Durata spectacolului este de 1h și 20 de minute.

Direcția de scenă: Alexandra POPESCU

Distribuție:
Crina MATEI
Simona Florescu DICHISEANU
Daniel TRIFU
Gabriel FĂTU

Pian și aranjament muzical :Marius VERNESCU
Clape :Beatrice Vernescu ROMAN
Vioară : Gabi STANESCU

Distribuie aceasta pagina

)