Bilete la Tasty Movie

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 ian 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Bine ați venit la Tasty Movie, un loc fascinant în care pasiunile pentru film și mâncare se întâlnesc într-o experiență cinematografică unică!

„Tasty Movie” reprezintă un concept unic și inovator în lumea divertismentului și a gastronomiei, aducând împreună pasiunile pentru film și mâncare într-o singură experiență. Locația se remarcă prin combinația rafinată dintre vizual și gustativ, oferind vizitatorilor o aventură cinematografică înconjurată de arome și delicii culinare inspirate din filme. Experiența se desfășoară într-o sală de cinema confortabilă și sofisticată, unde meniul este personalizat în funcție de pelicula vizionată, permitându-le oaspeților să se delecteze cu preparate ce reflectă bucatele și băuturile prezentate pe ecran.

Conceptul este adresat întregii familii, având un focus special asupra copiilor de peste 5 ani, care trebuie să fie însoțiți de un adult. Meniurile sunt variate, astfel încât să satisfacă toate gusturile, iar barul oferă o multitudine de băuturi răcoritoare și cafea, disponibile separat de prețul de bază. „Tasty Movie” pune un accent deosebit pe serviciile de înaltă calitate, personalul dedicat având ca prioritate confortul și satisfacția vizitatorilor.

Locul este mai mult decât un simplu cinematograf, devenind un spațiu în care filmul și mâncarea se împletesc armonios, creând un mediu de divertisment complet și memorabil pentru toate vârstele. Fiecare vizitator poate savura, astfel, nu doar un film de calitate, ci și o călătorie culinară excepțională, într-un cadru elegant și primitor. În acest univers cinematografic deosebit, mâncarea nu este doar un acompaniament, ci devine o parte integrală a poveștii, îmbogățind experiența vizuală și stimulând toate simțurile într-un mod autentic și captivant.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.