Bilete la Tarancuta cea isteata dupa Fratii Grimm

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Va invitam la un spectacol interactiv, plin de umor si dinamism, dar si foarte educativ, “Tarancuta cea isteata” după Frații Grimm.
Descriere lunga:
Va invitam la un spectacol interactiv, plin de umor si dinamism, dar si foarte educativ, “Tarancuta cea isteata” după Frații Grimm.
Spectacolul prezinta povestea unei fete simple de la tara, care datorita istetimii ei, va ajunge imparateasa. Actiunea se petrece in curtea si in casa unui taran, dar si la curtea unui mare imparat ce isi cauta de ani de zile aleasa. Problema acestuia este ca nu isi doreste o sotie doar frumoasa, ci mai degraba,, desteapta‘’, ca sa aiba,, cu cine vorbii’’.
Scenografia, costumele si muzica sunt inspirate din folclorul romanesc.
Nu vor lipsi nici momentele de umor si voie buna, care sigur vor face deliciul micilor spectatori, dar nici momentele pline de sensibilitate sau cele educative.
Cu: Claudia Negroiu si Dan Apavaloaie
Scenariul si regia: Claudia Negroiu
Costumele si scenografia: Aurel Patrascu
Asistent scenografie: Dumitru Popescu
Un spectacol organizat de Syarela Arts

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.