Bilete la Tango interbelic românesc - Analia Selis & Ștefan Doniga

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

CUMPĂRĂ BILET
SIMPLU: 80 lei
FRONT SEAT: 100 lei
Cu acest bilet vă puteți asigura locul în primele 8 rânduri ale sălii
WINE TASTING MENU: 200 lei
Pachetul include un bilet la concert și Meniu Wine Tasting pentru o persoană: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit!
Cu acest bilet vă asigurați locul în primele 8 rânduri ale sălii.

TANGO INTERBELIC ROMÂNESC
Concert de Mărțișor
Analia Selis & Ștefan Doniga

Analia Selis revine cu o propunere nouă, specială, o celebrare a celebrare a tradiției de mărțișor: într-o primă colaborare pian și voce cu un pianist din România, Analia Selis aduce pe scena Teatrului Godot Tango interbelic românesc, alături de renumitul pianist Ștefan Doniga.

Ştefan Doniga a absolvit cursurile Universitatăţii Naţionale de Muzică din Bucureşti în anul 2002 și a susţinut recitaluri şi concerte pe scene din peste 30 de țări de pe 6 continente. Ştefan Doniga este singurul pianist român care a înregistrat integrala mazurcilor pentru pian de Alexandr Skriabin – o imprimare realizată în concert la Ateneul Român în anul 2005. La invitația casei olandeze de discuri BRILLIANT CLASSICS, a realizat înregistrările în premieră mondială ale concertelor pentru pian și orchestră nr. 2 și 3 de Serghei Bortkiewicz. Discografia artistului mai cuprinde trei albume de muzică românească (Lipatti – compozitorul, Doamnele muzicii românești, Suita a II-a de Remus Georgescu) și un album dedicat lui Astor Piazzola.

”Acesta este un proiect care inițial a fost gândit pentru orchestră, el existând deja în formula simfonică, dar am vrut să îl aduc și în locuri unde nu pot cânta cu orchestre mari. De aceea l-am rugat pe dragul meu Julian Caeiro (aranjor argentinian) să scrie o reducție pentru pian si voce.

Sunt în mod special fericită pentru această nouă colaborare cu Ștefan Doniga, un pianist excepțional, de muzică clasică. Îl cunosc de mult timp iar când mi-a venit ideea de a face acest proiect, doar la el am putut să mă gândesc.

De la muzica țării mele natale, Argentina, câtre cea a țării mele de adopție, România, drumul meu continuă în pași de tango. În proiectele mele recente dedicate tango-ului argentinian am început sã includ și piese românești de tango și astfel am avut bucuria imensă a descoperirii tango-ului interbelic românesc: muzică, texte si povești ale unei epoci elegante si pasionale. Am simțit ferm că aceasta muzica are o putere mare si ca trebuie pusă in valoare in toata splendoarea sa” – Analia Selis

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.