Bilete la Țac Pac Simfonic – „Azi nu ne certăm”

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Joi 1 iunie 2023 ora 19.00
Sala Palatului Cultural

Țac Pac Simfonic – „Azi nu ne certăm”

Distribuție: Roxana Sabău, Iulia Dragoș, Cosmin Blaga

Soliști invitați: Alexandra Drăgan, Mădălina Boroneanț

Dirijor: Alexandru Duma

Muzica: Cosmin Lupan – Magic Sounds

Orchestrația: Onișor Rodilă

Producător: George Dancu – Main Event Productions

”Trupa Veselă Țac Pac” este o trupă de muzică și teatru pentru copii înființată în 2020. Trupa are personaje care își păstrează identitatea de la spectacol la spectacol și abordează teme educaționale pentru cei mici. De la înființare și până acum, a avut zeci de spectacole, fiind îndrăgiți și aplaudați de fiecare dată.

De data aceasta, trupa vine în fața publicului cu un proiect unic, original și în premieră pe țară: o versiune simfonică a show-ului, în colaborare cu Filarmonica Arad. Tot conceptul este nou, inedit și va fi nu doar pe placul copiilor, dar și pe placul adulților care îi vor însoți.

Din distribuție fac actorii: Roxana Sabău, Iulia Dragoș și Cosmin Blaga, alăturându-li-se solistele: Mădălina Boroneanț și Alexandra Drăgan. Dirijorul orchestrei – Alexandru Duma. Compozitorul este Cosmin Lupan – Magic Sounds, orchestrația fiind realizată de Onișor Rodilă.

Regia poartă semnătura Roxanei Sabău, dirijor: iar producătorul spectacolului – concert este George Dancu – Main Event Productions.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.