SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 aug 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Gașca Zurli revine la Teatrul de Vară din Jupiter

Vine vara, bine-mi pare, Gașca Zurli merge la mare! Vara aceasta, Gașca Zurli vă așteaptă cu opt super spectacole la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Cele mai cunoscute și îndrăgite cântece ale trupei vor răsuna, în fiecare zi de luni, pe litoral. Jucăm opt spectacole în care am adunat cele mai frumoase cântece, cele mai haioase momente și cele mai energice coregrafii menite să vă coloreze vacanța de vară.

Pregătiți-vă de o vară Zurli, în care vă puteți bucura de valurile mării, de nisip, de soare și de toate personajele din Gașca Zurli.

Iată programul spectacolelor:

Luni 2 iulie - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 9 iulie - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 16 iulie - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 23 iulie - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 30 iulie - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 6 august - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 13 august - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
Luni 20 august - Ora 20:00 - Teatrul de Vară Jupiter
 
Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 ron. Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil). Copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Acestea vor fi disponibile la Casieria Teatrului de Vară din stațiunea Jupiter, doar în ziua spectacolului, în limita locurilor rămase libere ( luni, ora 15.00 – 19.00 ).

Spectacolele se desfășoară în Teatrul de Vară Jupiter, locație în aer liber. În cazul în care vremea nefavorabilă nu permite continuarea desfășurării spectacolelor, acestea se reprogramează a doua zi sau la o dată anunțată ulterior pe www.teatruldevarajupiter.ro si www.zurli.ro și pe pagina de Facebook Teatrul de Vara Jupiter si Gașca Zurli.

Accesul în Teatrul de Vară Jupiter (locație în aer liber) se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.teatruldevarajupiter.ro si www.zurli.ro.

Atenție, a se administra spectacolul în doze recomandate de Gașca Zurli, pericol de râs abundent. Pe locuri, fiți gata, start!

 

Regulamentul de participare si acces la SUPERSHOW - GASCA ZURLI se poate verifica aici.

Distribuie aceasta pagina