SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 aug 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dragi prieteni Zurli,

Organizatorul celor 3 spectacole de la Teatrul de Vară Costinești din data de 07, 13 și 21 august 2018, SC D&L PRO BUSINESS SRL​, deținătorul teatrului, decide anularea spectacolelor, din motive organizatorice.

Ne-am fi bucurat să vă revedem, să râdem și să cântăm împreună, însă, uneori, se întâmplă lucruri care ne împiedică să susține spectacolele.

Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul www.bilete.ro și doresc să recupereze contravaloarea biletelor achiziționate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar - conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la caseria www.bilete.ro prezentând biletele achiziționate și codul comenzii de bilete, începând cu 07 august și până pe data de 21 august 2018!

Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge la caseria bilete.ro pot trimite biletele prin curier/poștă la sediul Bilete.ro (până în maximum data de 21 august 2018 - data la care biletele trebuie să ajungă în sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnându-se în contul indicat de persoana care a achiziționat biletele. Mai multe detalii referitoare la modalitatea de returnare a contravalorii biletelor puteți primi pe e-mail laoffice@bilete.ro și la numărul de telefon 021-311.93.23.

Persoanele care au achiziționat bilete de la vânzătorii Teatrului de Vară din Costinești și de la vânzătorii ambulanți de pe plajă sunt rugați să se prezinte pentru detalii referitoare la returnarea contravalorii biletelor achiziționate la recepția Hotelului Forum din Costinești.

Vă așteptăm în continuare, în fiecare zi de luni, la Teatrul de Vară din Jupiter, cu aceeași bucurie! Vă mulțumim pentru înțelegere.

Distribuie aceasta pagina