Bilete la Sunt un orb

Data si locatia

30 oct

ora 19:00

Sunt un orb

Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor

Bilete   

de la 100,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Recitalul este compus dintr-o pleiada de poezii. Malaele vorbeste de dragoste animaliera, picturala, de mama, de partid  prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Paunescu…

Spectacolul “SUNT UN ORB” s-a născut din nevoia lui Mălăele de a comunica poeziile pe care le-a memorat până acum. „De poeţii pe care îi recit în acest spectacol mă leagă bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe alţii din cărţile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. Şi cu Nichita Stănescu am fost un bun prieten în copilăria mea teatrală şi în maturitatea lui artistică. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine şi a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viaţa.

L-am cunoscut, mai apoi, pe George Tarnea. Nu sunt mândru de lucrurile astea, dar aşa le-a aranjat Dumnezeu”, declara  actorul. El trece de la sinceritatea iubirii din “Uriasul” la revolta din “Un actor destul de fad”.

Povesteste ca “Andromoaca mulge vaca, vaca linge Andromaca” dar isi si ‘canta iubita’  in “De mult negru”. Iti cutremura carnea cand vorbeste de parintii care ”ba n-aud, ba nu vad, ba fac pasii prea mici”  si razi ca tuta cand aflii cine e boul care iubea pe Luminita. Te trece prin toate starile…de ramai prost!
 
Pret bilet: 60 lei 

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.