Bilete la Summer Jam

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Summer Jam 2021

Știi muzica aia care nu te lasă să stai jos, pe care o asculți mereu în mașină când mergi la drum sau la petrecere alături de prietenii tăi? Este muzica anilor '90 - 2000 care se asculta la radiocasetofon în camere cu posterele artiștilor preferați pe pereți și pe care acum dansăm coregrafii spectaculoase cu mii de vizualizări.
Pe 27 august vino alături de noi la cel mai mare ring de dans, chiar la GRĂDINA FLOREASCA la o petrecere cu muzică Rnb și Hip Hop.
Nu te-am convins încă?
Avem invitați și DJ care vor face atmosferă:

DOC
DOC activează din 1997. Este membru fondator al primului label independent de Hip Hop din Romania, Facem Records. În 1999 formează CTC alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul, formulă în care lansează două materiale: Secretul din Atom (2002) și Dificultăți Tehnice (2005). În tot acest timp, DOC continuă să editeze materiale solo, având o discografie considerabilă. În prezent, Facem Records este format din CTC, Tomi Marfa, Vlad Flueraru, Nwanda și DJ Grigo.

Instagram: https://www.instagram.com/doctata/
Facebook: https://www.facebook.com/docfacemrecords
Youtube playlist: https://bit.ly/DOCplaylist

DJ NASA
DJ NASA Activează din 2007, alături de Crash și Mihnea, în trupa Knox. DJ și producător de hip hop, acesta se alătură CTC în 2015. Promotor al muzicii hip hop de calitate, DJ NASA lansează EP-ul Forja (2020).

Instagram: https://www.instagram.com/deejaynasa/
Facebook: https://www.facebook.com/DjNasa.FacemRecords/
Youtube playlist: https://bit.ly/playlistNASA

și prietenii Grădinii
DJ DUN, SNUPS și PICIU pe care îi vedeți și îi ascultați la toate petrecerile noastre de ani de zile, care știu EXACT ce melodii ridică temperatura și ne scot la dans.
Ce spuneți de un DANCE BATTLE?
Vă așteptăm cu băuturi cu multă gheață, un grătar incins special pentru voi și deserturi răcoritoare.
Evenimentul va aduna cele mai cunoscute melodii așa că pregătește un sincron, pune-ți adidașii de dans, ia costumul sau șortul de baie, dacă vrei să te răcorești în piscină.
Ne vedem la piscină, la GRĂDINA FLOREASCA (Bd. Mircea Eliade, nr. 16) în aer liber!

Accesul la petrecere este permis:

Dacă te-ai vaccinat cu ambele doze și ai împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Dacă faci un test rapid la intrare, iar rezultatul este negativ.
Dacă prezinți dovada unui TEST RT-PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 ore.
Dacă prezinți dovada unui TEST ANTIGEN RAPID negativ efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
Dacă te afli află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului)*
* Fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
Toate aceste documente vor fi verificate la acces.
-------------------------------------------------------------------------
PARTENERI:
IQOS
facebook.com/iqos.ro
STRONGBOW
facebook.com/strongbow.RO
URBAN MONKEY
facebook.com/urbanmonkeyromania
-------------------------------------------------------------------------
* Accesul minorilor nu este permis!

Pret bilet : 30 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.