Bilete la Emoción – Suflet In Culor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 iun 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Update 11.03.2020 12:00 :

ANUNT SPECIAL!

Clientii care au achizitionat bilete offline prin intermediul partenerilor de vanzare Bilete.ro, pentru evenimentele ce au fost afectate de Ordonanta nr.6 din 08.03.2020 si nu si-au oferit e-mailul ca data de contact vor fi rugati sa trimita un mail catre info@bilete.ro pentru a putea primi informatii suplimentare despre statusul evenimentelor afectate.

Pentru cei care stiu statusul evenimentelor si nu au primit e-mail-ul de instiiintare va rugam descarcati formularul de aici si trimiteti-l pe e-mail la info@bilete.ro .

Va multumim pentru intelegere!

Update 09.03.2020 08:00 :

Dragi prieteni, ținând cont de situația actuală și de restricțiile impuse până la finalul lunii martie suntem nevoiți să amânăm organizarea concertului ce urma sa aibă loc sâmbătă, 28 martie 2020, pe scena Ateneului Român, la o dată ulterioară pe care o vom comunicat în cel mai scurt timp. Menționăm că evenimentul NU ESTE ANULAT ci va fi organizat la o altă dată. Revenim cu detalii cât de curând.

Mulțumim pentru întelegere,

Asociația pentru Muzică, Artă și Cultura și Asociația Help Autism

Sâmbătă, 28 martie 2020, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Mari a Ateneului Român.
Concertul va fi susținut de Ansamblul VIOLONCELLISSIMO fondat și condus de violoncelistul Marin CAZACU și artiștii de talie internațională: soprana Laura TĂTULESCU, tenorul suedez Kristofer LUNDIN, mezzosoprana Roxana CONSTANTINESCU și pianista Luminița BERARIU. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela TATU.
În program piese de: Tomaso Albinoni, George Frideric Händel, Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Dimitri Shostakovich, Ludwig van Beethoven, Jules Massenet, Claude Debussy, Georges Bizet, Astor Piazzolla și Sabin Pautza.
LAURA TĂTULESCU a absolvit Masteratul la Universitatea Națională de Muzică București cu rolul Margareta din opera "Faust" de Gounod, a obținut 3 Premii I la Concursurile naționale "Marţian Negrea", "Mihail Jora" şi "Concursul de Lied" de la Braşov, iar la numai 24 de ani, devenea cea mai tânără membră a prestigiosului Ansamblu de Solişti ai Operei de Stat din Viena. www.lauratatulescu.com
ROXANA CONSTANTINESCU este recunoscută de presa internațională drept „mezzosoprana de talie mondială, unde din bogatul său registru vocal grav - ce amintește de un vin porto vechi și până la acutele sale radiante, cântecul este fără cusur și actoria pe măsură, interpretarea fiind remarcabil realizată”. www.roxanaconstantinescu.com
KRISTOFER LUNDIN a studiat la Colegiul Universitar de Operă din Stockholm și a fost membru al Studioului Internațional de Operă din Zurich. Dintre colaborările anterioare enumerăm:Florestan (Catarsi), premiera mondială realizată la Bayerische Staatsoper din Munchen, Don Ottavio (Don Giovanni) la Malmö și Salzburg Landestheater, unde a interpretat și Aminta în Dafne a lui Caldara, Jaquino (Fidelio) și Tamino (Die Zauberflöte).
VIOLONCELLISSIMO este unul dintre cele mai vestite ansambluri camerale românești din ultimii 15 ani și s-a format la inițiativa renumitului violoncelist Marin CAZACU, care, alături de actuali şi foşti studenţi ai săi, a deschis astfel un nou drum în promovarea muzicii şi a tinerelor talente din România. www.violoncellissimo.ro
Concertul este organizat în cadrul celei de-a VII-a ediții a proiectului ”Suflet în culori”, de către Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu, Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Tarom, Floria și Wagner Arte Frumoase și Povești.
Fondurile obținute în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către programele de terapie prin care Asociația Help Autism sprijină 600 de copii și adolescenți să-și atingă potențialul.

Prețuri bilete
Categoria I – 60 lei
Categoria II - 40 lei
Categoria III – 35 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.