Stefan Banica – O toamna rock’n’roll

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Vino să trăiești atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică. Emoție, energie, bucurie! Vei auzi live hiturile artistului, de care te-ai îndrăgostit, dar și noile sale cântece, lansate în ultima perioadă, cum ar fi "Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică cu Cabron - "La masa mea".

Toate spectacolele încep la ora 19:30. Turneul se desfășoară după cum urmează:

- 15 noiembrie - Râmnicu Vâlcea, Sala Sporturilor “Traian”
- 16 noiembrie – Timișoara, Filarmonica “Banatul”
- 17 noiembrie – Reșița, Casa de Cultură a Sindicatelor
- 18 noiembrie – Craiova, Sala Polivalentă
- 21 noiembrie – Constanța, Sala Sporturilor
- 22 noiembrie – Galați, Sala Sporturilor
- 23 noiembrie – Bacău, Teatrul de Vară “Radu Beligan”
- 24 noiembrie – Brașov, Sala Sporturilor “D.P.Colibași”

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România.

A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Are un public foarte variat, care cuprinde patru generații: copii, tineri, părinți, bunici. Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Pret/bilet:

Categoria Vip: 80 lei

Video

Distribuie aceasta pagina