Bilete la SRF: Scurtmetraje de la TIFF la Gradina cu filme

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 aug 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

SFR: Scurtmetraje de la TIFF

Miercuri, 14 august și joi, 15 august, de la ora 21:00, în programul Seara Filmului Românesc vor fi proiectate scurtmetrajele Afganistanii, în regia lui Adrian Silișteanu, Celed, în regula lui Anghel Damian, “Extrasezon”, în regia lui Ioachim Stroe, Opinci, scurtmetraje de animație, în regia Anton Groves și Albastru şi roşu, în proporţii egale, în regia Georgianei Moldoveanu.
După proiecția din seara de 14 august, o parte dintre realizatorii scurtmetrajelor
vor fi prezenți pentru o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.
__
Bilete disponibile la sediul creart și pe Bilete.ro

14 august:

15 august:
__

Afganistanii

Regie: Adrian Silișteanu

Sinopsis : Focuri de armă sporadice se aud printre ruinele unui sat abandonat, care însă pentru autorități reprezintă un obiectiv cu o miză uriașă. Tocmai de aceea, doi tineri se văd nevoiți să negocieze cu încrâncenare atât soarta acestei așezări, cât și propriul lor viitor.

Distributie: Ioan Paraschiv, Bogdan Nechifor, Șerban Pavlu

Celed

Regie: Anghel Damian

Sinopsis: Viața unui băiat de 7 ani, ajutor de cioban, nevoit să se maturizeze forțat și să reziste traiului la stână pentru a supraviețui.

Distributie: Adrian Titieni, Costel Cașcaval, Răzvan Timuș

Extrasezon

Regie: Ioachim Stroe

Sinopsis: Doi oameni se trezesc pe o plajă pustie după un incident curios - niciunul nu ţine minte cum a ajuns acolo, nici cine este cealaltă persoană. Curând, unul dintre ei va trebui să facă faţă consecinţelor propriilor acţiuni.

Distributie: Ana Ularu, Ovidiu Mihăiță

Opinci

Regia: Anton and Damian Groves

Sinopsis : Un tată îi povestește fiicei despre călătoria extraordinară pe care 4 tineri exploratori au făcut-o în jurul lumii. Fascinată de poveste, fiica descoperă că istoria este o împletire de realitate și ficțiune.

Albastru şi roşu, în proporţii egale

Regia: Georgiana Moldoveanu

Sinopsis: Ana și Ștefan aniversează un an de relație. Alt fel de relație, alt fel de aniversare și un cadou neobișnuit. Ana este de acord să fie mamă-purtătoare a copilului pe care Ștefan și soția lui nu-l pot avea. Mult prea târziu, Ștefan își dă seama că de fapt își dorește altceva.

Distribuție: Miruna Blidariu, Bogdan Albulescu

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.