Bilete la SR Brasov - KSE Targul Secuiesc

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Fotbalul românesc suferă foarte mult în această perioadă de pandemie. Chiar dacă vaccinurile sunt disponibile, suntem departe de a organiza un joc cu suporteri în tribune. Stegarii au nevoie în acest moment de susținerea tuturor pentru a desfășura activitatea sportivă în condițiile noului „normal”, unde este necesar să umplem stadioane virtual pentru a ne asigura că putem organiza meciurile de acasă de pe Stadionul Tineretului din Brașov. Încasările vor merge pentru organizarea jocurile cu KSE Târgu Secuiesc și Corona, iar restul banilor către salariile jucătorilor.

BILETE LA 5 LEI! Invităm toți iubitorii fotbalului să ne susțină în aceste momente grele, de oriunde s-ar afla în România sau străinătate, prin achiziționarea unui bilet sau mai multe în valoare simbolică de 5 LEI.
TOMBOLĂ! La un pachet de minim 20 de bilete cumpărate, vom organiza o tombolă prin care vrem să vă recompensăm susținerea și efortul vostru printr-un Tricou de joc Original SR Brașov semnat de către atacantul Cenk Firat.

SR BRAȘOV este înființat pe 14 iulie 2017 de către suporterii stegari, din dorința de a duce mai departe tradiția „stegară” aflată în pericol la momentul falimentului clubului FC Brașov. Banii obținuți în urma acestei campanii pentru jocul de 10 aprilie vor fi folosiți pentru organizare (arbitri, ambulanță, medici, teste Covid-19), cât și pentru plata salariilor jucătorilor.

Din dorința de a rămâne independenți și în lupta pentru un loc promovabil, dorim să...
UMPLEM STADIONUL CU KSE Târgu Secuiesc!
Vei ajuta la susținerea fotbalului brașovean?

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.