Bilete la SR Brasov - FC Astra II

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

UMPLEM STADIONUL TINERETULUI LA SR BRAȘOV – ASTRA 2 GIURGIU
Toate încasările din acest meci merg direct la ANAF pentru a deveni eligibili pentru sponsorizări deductibile și finanțări ale activităților sportive. Conform ultimului certificat fiscal din 2020, clubul figurează cu o restanță fiscală de 217.372 lei. Prin urmare, alături de suporterii de pretutindeni, Ținem Steagul Sus și însănătoșim fotbalul brașovean!
BILETE LA 5 LEI! Invităm toți iubitorii fotbalului să ne susțină în aceste momente grele, de oriunde s-ar afla în România sau străinătate, prin achiziționarea unui bilet sau mai multe în valoare simbolică de 5 LEI.

TOMBOLĂ ”VEZI MECIUL DE PE STADION”! 5 persoane care achiziționează un pachet de minim 10 bilete până joi la ora 23:59 vor intra într-o tombolă specială vineri dimineața pentru a putea veni pe stadion la meciul de sâmbătă însoțiți de încă un prieten. Câștigătorii vor fi anunțați pe email și paginile noastre.

TOMBOLĂ ”TRICOUL DE JOC AL LUI ELEK”! La un pachet de minim 20 bilete cumpărate, fiecare participant va intra automat după meci în tragerea la sorți pentru tricoul atacantului Robert Elek, marcatorul celor 4 goluri din ambele jocuri oficiale din 2021. Câștigătorul va fi anunțat pe email și pe paginile noastre.

Fotbalul românesc suferă foarte mult în această perioadă de pandemie. Chiar dacă vaccinurile sunt disponibile, suntem departe de a organiza un joc cu suporteri în tribune. Stegarii au nevoie în acest moment de susținerea tuturor în condițiile noului „normal”, unde este necesar să umplem stadioane virtual.

Rămânem independenți și în lupta pentru un loc promovabil.
UMPLEM STADIONUL CU ASTRA 2 GIURGIU!

Vei ajuta la susținerea fotbalului brașovean?

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.