Bilete la SR Brasov - CSM Corona Brasov

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

UMPLEM STADION TINERETULUI LA SR BRAȘOV – CSM CORONA BRASOV
Suntem aproape de a salva Steagu’ !
Fotbalul românesc suferă foarte mult în această perioadă de pandemie. Chiar dacă vaccinurile sunt disponibile, suntem departe de a organiza un joc cu suporteri în tribune. Stegarii au nevoie în acest moment de susținerea tuturor pentru a desfășura activitatea sportivă în condițiile noului „normal”, unde este necesar să umplem stadioane virtual pentru a ne asigura că putem organiza meciurile de acasă de pe Stadionul Tineretului din Brașov.

BILETE LA 50 LEI! Invităm toți iubitorii fotbalului să ne susțină în aceste momente grele, de oriunde s-ar afla în România sau străinătate, prin achiziționarea unui bilet sau mai multe în valoare de 50 LEI.

TOMBOLĂ! La un pachet de minim 3 de bilete cumpărate, vom organiza o tombolă prin care vrem să vă recompensăm susținerea și efortul vostru printr-un Tricou de joc Original SR Brașov semnat de către jucătorii nostrii. Toate tricourile vor fi puse la dispoziție pentru tombola, așa că ai mai multe șanse să câștigi ! #SteagulRenaște.

TOMBOLĂ Peluza: Bilete 10 lei! 5 tricouri oficiale de joc pentru tombola celor care vor achiziționa minim 10 bilete virtuale a câte 10 RON (alte tricouri față de cele din tombola de 3 bilete la 50 RON, fără semnăturile jucătorilor).

SR BRAȘOV este înființat pe 14 iulie 2017 de către suporterii stegari, din dorința de a duce mai departe tradiția „stegară” aflată în pericol la momentul falimentului clubului FC Brașov. Banii obținuți în urma acestei campanii pentru jocul nostru vor fi folosiți pentru organizare (arbitri, ambulanță, medici, teste Covid-19 cât și pentru plata către ANAF), cât și pentru plata salariilor jucătorilor.

Rămânem independenți și în lupta pentru un loc promovabil, dorim să...
UMPLEM STADIONUL CU CORONA !!!

Vei ajuta la susținerea fotbalului brașovean?

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.