Bilete la Spirál

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

SPIRALA
Dramă, Ungaria, 100 minute, Subtitrat: RO

Regie: Felméri Cecília

9 octombrie 2021, sâmbătă, 21:00, Cinema Csíki mozi, Miercurea Ciuc
Bilete: 10 lei

Povestea unui triunghi amoros bizar dintre un bărbat și două femei se desfășoară într-o casă pe malul lacului. Lacul de pescuit moștenit de bărbat de la tatăl său dispărut în mod misterios se află departe de oraș, este o lume izolată, magică. Un sălaș aparent liniștit al peștilor, păsărilor și animalelor sălbatice. Sub suprafață, totuși, se ascund secrete și, odată cu ciclul anotimpurilor, se desfășoară și povestea de rău augur a bărbatului care îngrijește lacul și a celor două femei. Filmul este o dramă psihologică despre lăsarea în urmă a trecutului, despre relații repetitive, conflicte și despre dificultățile confruntării.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.