SPELLGROUND FESTIVAL

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

Spellground Festival nu va avea loc.
Mai multe informatii pe pagina oficiala: www.spellgroundfestival.com

Decizia vine ca urmare a solicitării Universității Ovidius Constanța, partener oficial al evenimentului, cu privire la respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu național prin adaptarea programului festivalului și eliminarea manifestărilor muzicale de pe terenul instituției de învățământ.

Contravaloarea biletelor și abonamentelor poate fi recuperată începând cu data de 12 august.

INFORMATII E-Ticket: In cazul achizitiei de eBilete platite online, returul contravalorii acestora se face in termen de 14 zile lucratoare in contul din care s-a efectuat initial tranzactia. Nu necesita deplasarea la sediul nostru.

INFORMATII BILET FIZIC: Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro pot recupera contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) prezentand biletele achizitionate la sediul Bilete.ro incepand cu data de 12 august 2016. Adresa sediu Bilete.ro: Bucuresti,Sector 1, Str. Ion Neculce, nr.16, Etaj 1, programul de lucru cu publicul este Luni - Vineri 10:00-17:00, va rugam sa tineti cont de acest lucru.

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele. In cazul biletelor returnate prin curier rapid sau Posta, costurile de transport vor fi achitate exclusiv de catre cumparator, iar returnarea contravalorii biletelor se va face in contul bancar indicat de client, in termen de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a biletelor returnate catre Bilete.ro

Distribuie aceasta pagina