Bilete la Sotron cu Nicu Alifantis

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

ȘOTRON cu Nicu Alifantis
16 iunie, ora 19
OCC Grand Arena FOC
Calea Giulești 16

Atenție! Biletele sunt fără loc. Scaunele vor fi ocupate în ordinea sosirii spectatorilor. Accesul este permis începând cu ora 18.30.

Încheiem Festivalul Opera Copiilor 2019 cu un invitat de onoare, cantautorul Nicu ALifantis și al său spectacol original dedicat copiilor, intitulat Șotron.
”Se pare, că pe măsură ce înaintăm în vârstă, amintirile din copilărie capătă tot mai mult contur, iar detaliile acestora devin din ce în ce mai pregnante, mai clare. Gurile rele spun cum că bătrânii investesc tot mai mult în jucării. Poate fi o glumă, cum la fel de bine putem spune că, probabil, cercul se pregătește să se închidă. Pot spune că făcând abstracție de aceste gânduri, mai mult sau mai puțin serioase, m-am hotărât să dedic acest an copiilor. Indiferent de vârsta lor, indiferent că sunt ai noștri sau nu, trebuie să recunosc că m-am gândit printre altele și la copilul din fiecare dintre noi. Mai cred că în clipa în care nu mai regăsim copilul din noi, înseamnă că am murit. Cred că inocența, naivitatea, puritatea și sinceritatea copiilor trebuie protejate, păstrate și impulsionate, asemenea vieții ce ne-a fost dată spre-a o trăi. Acestea ar fi argumentele ce m-au determinat să fac acest album cu cântece pentru copii” (Nicu Alifantis)

Bilete intrare: 20 lei

Festivalul Opera Copiilor nu înseamnă numai spectacole, ci și numeroase activități dedicate întregii familii: jocuri și jucării, spații special amenajate, activități care stimulează imaginația, ateliere de creație, concursuri cu premii, expoziții și multe alte surprize în spațiul magic numit Opera Comică pentru Copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.