Smurfs live on stage - Piticii albastrii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 oct 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

STRUMFII INNOIESC HAINUTELE DE SPECTACOL

Piticutii albastri si rautaciosul Gargamel vor intarzia putin vizita in Romania, promitand ca pe 15 octombrie la Sala Palatului sa urce pe scena cu avant maxim si tot cu primavara in casute! Biletele la pretul de 59 de lei sunt suplimentate!
Nu e cazul sa fim tristi, strumfuletii nosti vor avea o mica intarziere pentru ca e timpul sa innoiasca hainutele!

Show-ul este programat, in mod categoric, pentru data de 15 Octombrie, la Sala Palatului, tot de la ora 19.00.

Portile evenimentului se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare!

PENTRU PARINTI: SMURFS LIVE ON STAGE sunt la final de turneu in Europa, Romania fiind ultima tara pe lista lor pana in toamna 2017. Cu parere de rau va spunem ca doua dintre tirurile cu recuzita strumfuletilor au fost implicate ieri seara intr-un eveniment neplacut in drum spre Romania, timpul fiind extrem de scurt pentru ca acestea sa mai poata fi reparate si sa ajunga in formula completa pe 12 Februarie, la Bucuresti.

Ramane ca din toamna, cand strumfii fac cale intoarsa pentru Europa, sa poposeasca, in sfarsit, in Romania.

Biletele raman la vanzare, nimic nu se opreste, nimic nu se schimba!

CASTIGATORII CONCURSURILOR DE PE FACEBOOK + TOATE BILETELE ACHIZITIONATE RAMAN VALABILE CHIAR DACA SUNT CU DATA DE 12 FEBRUARIE!

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 01 Martie - 01 Aprilie 2017!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 01 Aprilie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Distribuie aceasta pagina