Si Negru si Alb si Gri

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 apr 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un drum iniţiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. De la o dramă familială ajungem, cu umor, la comedia vieţii cotidiene.
Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-şi rând pe rând fratele şi sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude şi evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoţită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni iniţiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relaţia cu soţul său.
Trecând cu uşurinţă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

Distributia : Cati: Dana Dogaru,Marina: Carmen Tănase,Lena: Mirela Oprișor,Tania: Natalia Călin,Ionel: Adrian Titieni,Anghel: Vlad Zamfirescu,Marius: Tudor Aaron Istodor
Regia: Mimi Brănescu
Scenografia: Nina Brumușilă
Pret bilet ; 100 lei ; 80 lei

Distribuie aceasta pagina