Serbia - Romania

Data si locatia

10 sep

ora 20:45

Serbia - Romania

Belgrad, Serbia, Stadionul FK Partizan Belgrad

Bilete   

de la 23,00 RON

Biletele pentru meciul din Serbia sunt disponibile online
Pe 10 septembrie 2018, reprezentativa României va efectua deplasarea în Serbia pentru a disputa cea de-a doua partidă din cadrul Ligii Națiunilor.
Partida Serbia – România se va juca pe Stadionul FK Partizan Belgrad, cu începere de la ora locală 20:45 ( 21:45 ora României).
Biletele pentru acest joc din cadrul Ligii Națiunilor sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 23 de lei (5 euro). Pentru această partidă au fost puse la dispoziția suporterilor români 1.400 de bilete la Peluza Nord, sector H.
Data limită de achiziționare a biletelor este 5 septembrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Belgrad, în ziua meciului, începând cu 18:45, ora locală, la intrarea destinată suporterilor români. Persoană de contact: Alexandru Cândea (alexandru.candea@frf.ro).

Livrarea biletelor prin curier se va realiza dupa data de 25 August

Distribuie aceasta pagina