Bilete la Seara filmului Romanesc: Dragoste 1. Caine

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 aug 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

SFR: Dragoste 1. Câine

Miercuri, 7 august, și joi, 8 august, de la ora 21:00, în programul Seara Filmului Românesc va fi proiectat lungmetrajul de ficțiune "Dragoste 1. Câine", regia Florin Șerban.

După proiecția din seara de 7 august, o parte dintre realizatori va fi prezentă pentru o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.
__
Bilete disponibile la sediul creart și pe Bilete.ro

Sinopsis

"Dragoste 1. Câine" deschide Trilogia Dragostei, trei filme despre trei feluri diferite de a iubi, toate în regia lui Florin Șerban.

"Dragoste 1. Câine" este despre aventura dintre un pădurar, Simion și o tânără, Irina. Simion a ales cândva să se izoleze în munte, doar el și câinelui său. El trăiește într-o cabană și vânează ca să se hrănească. Irina e căzută undeva în pădure și are urme de lovituri, atunci când câinele o găsește . Simion o salvează și o duce la adăpostul lui, unde o îngrijește. Cei doi se observă îndelung și își testează încrederea prin diferite metode, apoi se apropie unul de altul și se iubesc. Simion traversează de la grijă, la posesie. față de Irina, iar ea alege să se refugieze în viața lui, dar îi ascunde ceva. Cei doi trăiesc o aventură de dragoste, care se dizolvă brusc atunci când Simion îl omoară pe un tânăr călător, pe care îl simte ca fiind un pericol pentru Irina. "Dragoste 1. Câine" este prima parte a trilogiei Dragoste.

Regia Florin Șerban

Cu Valeriu Andriuță, Cosmina Stratan, Vitelie Bantaș, Florin Hrițcu, Mihaela Măcelaru.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.