Bilete la Seara filmului European Visages villages la Gradina cu Filme

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 iul 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Duminică, 28 iulie, ora 21:00
Intrarea gratuita, cu rezervare!

Cu: Jean-Paul Beaujon, Amaury Bossy, Yves Boulen, Jeannine Carpentier, Marie Douvet, Claude Fercha

Agnès Varda, una dintre cele mai importante figuri ale Noului Val francez, și fotograful și muralistul JR sunt coregizorii documentarului - road movie "Chipuri, locuri / Faces Places". Cu toate că aparțin unor generații diferite, Varda (89 de ani) și JR (35 de ani) sunt suflete pereche, împărtășind pasiunea pentru imagini și maniera în care sunt create, prezentate și transmise mai departe.

Cei doi călătoresc prin mai multe sate din Franța, în camioneta lui JR transformată în studio foto, întâlnesc localnici, le descoperă poveștile și le transformă portretele în imense fotografii murale. Le expun pe case, hambare, fațade de magazine sau trenuri și scot la iveală umanitatea subiecților și pe cea proprie. (sursa: cinemagia.ro)

Rezervările pot fi făcute prin intermediul platformei Bilete.ro, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările se anulează automat cu 30 de minute înainte de începerea filmului. În cazul rezervărilor anulate, Grădina cu Filme poate distribui locurile rămase disponibile persoanelor doritoare, în ordinea sosirii în locație. Grădina cu Filme nu poate modifica rezervările deja efectuate de clienți în favoarea unui alt client, cu excepția anulării din oficiu a rezervărilor nevalidate cu 30 minute înainte de începerea filmului.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.