Bilete la Seara de balet

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

TEATRUL NAȚIONAL DE OPERETĂ ȘI MUSICAL „ION DACIAN”

SEARĂ DE BALET
- spectacol de balet -
Sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”
(blvd-ul Octavian Goga, nr 1, Bucureşti)
31 MARTIE 2019, ora 19.00
Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” are plăcerea să vă invite duminică, 31 martie, ora 19.00, la primul spectacol de balet din această stagiune.
Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vor dansa pe scena noii săli a teatrului, unele dintre cele mai cunoscute și frumoase momente de balet clasic, neoclasic, contemporan și dans de caracter.
Evenimentul, intitulat „Seară de balet“, este coordonat de Alin Gheorghiu, fost prim solist și maestru de balet al Operei Naționale București care din decembrie 2017 a preluat și funcția de coordonator balet al Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.
„Balerinii Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vă propun o seară de balet a renașterii, a muncii, a diversității stilurilor de dans. Realizată împreună cu suflet, sacrificiu și dăruire este, poate, primul pas către un nou drum. Un drum al normalității creatore. Este o seară a pasiunii pentru dans renăscută! Dansul mai întâi de toate!”
Alin Gheorghiu (coordonator-balet, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”)
Preţ bilete: 30 lei
Mai multe detalii legate de spectacolele Teatrului Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” găsiți pe: www.opereta.ro
Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro, dc news.
Sponsori: Editura Unicart, ookee.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.