Schimbul 3

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Adi Ordean este parte importantă din istoria muzicii moderne de factură rock, a influențat muzical grupuri precum: Stereo, Grup 74, Roșu și Negru, Compact, Pact și Schimbul 3 și a născut multe ale formații pop. Dupa plecarea in 1996 de la Compact, Adi Ordean infiinteaza Trupa Schimbul3. Numele a fost dat de Motul Pitis. De-a lungul timpului componenta formatiei a suferit modificari, avandu-i o perioada ca membrii pe regretatul George Patranoiu la chitara si pe Paul Neacsu la tobe, ca lider vocal fiind cunoscutul Leo Iorga.

În 2017 aduc o formula nouă, piese noi, însă "nu le dăm uitării pe cele vechi", ne spune artistul care a fost "sufletul" Compact, în cea mai prolifică perioadă și componență din biografia trupei (1988-1996, alături de Leo Iorga, Vlady Cnejevici, Aurel Vasilescu și regretații Teo Peter și Emil Laghia). Trenul pierdut, Sa te gandesti la mine, Dupa ani si ani, Pseudofabula, Singur te caut in noapte, sunt doar cateva din piesele compuse de Adrian Ordean care au devenit hituri peste timp.

In actuala formula Adrian Ordean compozitor si chitara alaturi de Marian Mihailescu chiatara bass, Alexandru Ardelean chitara, Razvan Gorcinski tobe, si solist vocal Codrut Croitoru adicaTRUPA SCHIMBUL 3 by ADRIAN ORDEAN, vor concerta in Yellow Club in data de 30 iunie 2017 incepand cu ora 21.30, pretul unui bilet fiind de 25 lei.

Biletele se pot achizitiona in avans prin reteaua Bilete.ro sau in ziua concertului de la Clubul Yellow.
Rezervari la nr 0771565459

Distribuie aceasta pagina