Bilete la Scena și culisele. Ieri și azi

Data si locatia

18 mar

ora 19:00

Scena și culisele. Ieri și azi

Cluj-Napoca, Opera Nationala Romana

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Scenograf: Magdy Hawash

Invitat special: Ioan Holender
Moderator: Sever Voinescu

**Evenimentul „Scena și culisele. Ieri și azi” va oferi o incursiune fascinantă în lumea muzicii, aducând în prim-plan povestea din spatele cortinei și arta ce străbate generații. Moderatorul nostru deosebit este Sever Voinescu, o prezență remarcabilă în spațiul cultural românesc. Alături de el, avem onoarea de a primi un invitat special de excepție, maestrul Ioan Holender, personalitate marcantă a lumii artistice.

Ioan Holender s-a ridicat dintr-un context dificil pentru a deveni una dintre personalitățile marcante ale lumii operei, viața sa fiind marcată de evenimente istorice și schimbări radicale. Devenind ulterior un apreciat manager și agent de impresariat artistic, Ioan Holender a condus cu succes Agentia de teatru „Starka”, mai târziu cunoscută sub numele de „Agentia de impresariat artistic Holender”. Prin faima sa în lumea muzicală internațională, a atras atenția Operei de Stat din Viena, unde în 1992 a devenit director general, consolidându-și reputația ca unul dintre cei mai longevivi și respectați directori ai acestei instituții prestigioase. Ioan Holender a marcat istoria Operei din Viena, menținând și consolidând prestigiul instituției. A devenit președinte și director artistic al „Festivalului Internațional George Enescu” începând cu anul 2003, contribuind semnificativ la promovarea artei muzicale și a talentelor tinerilor români la nivel internațional.

Sever Voinescu este un publicist, eseist și diplomat cu o carieră diversificată și bogată în domeniul dreptului și relațiilor internaționale. Din 2016, Sever Voinescu ocupă poziția de redactor-șef al revistei Dilema Veche, aducându-și contribuția la dezbaterea și analiza problemelor sociale și culturale din spațiul public românesc. Cu o carieră ce acoperă domenii precum dreptul, diplomația, jurnalismul și cercetarea în politici publice, Sever Voinescu rămâne o voce respectată și influentă în peisajul intelectual și cultural al României.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o seară memorabilă, plină de emoție și rafinament. Haideți să descoperim împreună „Scena și culisele. Ieri și azi.”


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.