Bilete la SC Otelul Galati - UTA Arad

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 iul 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Eveniment: SC Oțelul Galați – UTA Arad
Data: Vineri, 14 iulie 2023, ora 18:30
Locație: Stadionul Oțelul, Galați
#ImpreunaPentruOtelul pe stadion, pentru a încuraja echipa în primul meci al sezonului! SC Oțelul Galați – UTA Arad, în etapa 1 a stagiunii 2023/24 din Superligă. Echipa ta, orașul tău!
Prețuri bilete
Tribuna 0 - 100 de lei
Tribuna 1 - 40 lei
Tribuna 2 - 25 lei
Peluza Sud – 15 lei
Peluza Nord – 15 lei
Peluza Nord, sector B - 5 lei
Am învățat că visele devin realiate, dar acum trebuie să ne consolidăm locul
pe care l-am câștigat cu atâta trudă și pasiune. Vino pe stadion la primul meci din sezonul 2023/24 al Superligii, susține echipa! Împreună am rescris istoria, acum e momentul să faci parte din ea!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.