Bilete la SC Otelul Galati - Sporting Liesti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

SC Oțelul Galați – Sporting Liești
Liga 3, sezon 2021/22 – Etapa 10
Jucăm fără spectatori, dar cu suporterii mereu aproape de echipă!
Susține și tu SC Oțelul Galați în această stagiune, asigură-ți biletul în tribuna virtuală, iar sprijinul tău va impulsiona echipa să lupte și pentru tine, iar donațiile rezultate vor fi direcționate pentru dezvoltarea departamentului Media al clubului, astfel încât tu să fii cât mai conectat de tot ceea ce înseamnă roș-alb-albastru.
Achiziționează bilet la SC Oțelul Galați – Sporting Liești și poți câștiga prin tragerea la sorți un produs oficial, dar și șansa de a fi prezent pe stadion la meci în sectorul în care ți-ai ales ticketul virtual.
Meciurile de baraj vor putea fi urmărite live pe pagina oficială de Facebook, iar mai multe detalii despre participarea echipei în această ediție de campionat sau despre activitatea clubului poți afla accesând site-ul oficial
www.ascotelul.ro.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.