Bilete la Sarmale Reci

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Sarmalele Reci face o retrospectivă de suflet a pieselor care au marcat generații!

Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale și mai sănătoase apariții de pe scena muzicală românească. „Mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc. Va fi un concert „de post”, fără artificii, doar cu muzică bună.

Trupa se întâlnește cu „sarmaliștii” care au poftă de o porție bună de muzică, în stilul bine cunoscut, sâmbătă, 29 februarie, ora 21:00, la Visssual.

Trupa Sarmalele Reci s-a format în 1993, la initiațiva lui Florin Dumitrescu, care și-a dorit să creeze un o trupă rock cu nume românesc, spre deosebire de multe formații din acea vreme care optau pentru nume anglicizate.

“Noi ne-am dorit să fim un fel de lăutari de oraș, care să îi distreze pe oameni cântându-le despre viața lor familiară și reflectând realitatea într-un mod poetic. Nu încercăm să o cosmetizăm, să o falsificăm, ci să aratăm cum stau lucrurile, dar nu pe un ton vulgar.” (Zoltan Andras)

Discografie: Țara te vrea prost (1995), Aurolac (1996), Bucate alese (1998), Răpirea din serai (1999), Maniac (2001), Vaca (2005), O Seară la Operetă (2009), Haos.ro (2012).

Componența actuală: Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă.

Intrarea: 40 de lei.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.