Sanctus Pro Deo - Concert de Craciun

Alege evenimentul

15 dec

ora 19:00

Sanctus Pro Deo - Concert de Crăciun - Bistrita

Bistrita Nasaud, Centrul Cultural Dacia (Sala Valeria Peter Predescu)

Sold Out   

bilete epuizate

21 dec

ora 17:30

Sanctus Pro Deo - Concert de Crăciun 1 - Bucuresti

Bucuresti, Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian

Sold Out   

bilete epuizate

21 dec

ora 20:30

Sanctus Pro Deo - Concert de Crăciun 2 - Bucuresti

Bucuresti, Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian

Sold Out   

bilete epuizate

Sanctus Pro Deo anunță Turneul de Crăciun 2018, care se desfășoară între 14 și 23 decembrie și programează concerte în 6 orașe (Slatina, Bistrița, Ocna Mureș, București, Făgăraș, Sibiu).

Concertul din Bistrița va avea loc în data de 15 Decembrie 2018, la ora 19:00, la sala “Valeria Peter Predescu”, Centrul Cultural Dacia Bistrița.

Cele două concerte din Bucureşti sunt organizate în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian şi vor avea loc în data de 21 Decembrie 2018, de la ora 17:30 respectiv ora 20:30.

Repertoriul prezentat include piese clasice și contemporane, de la “Mary Did You Know” sau “Little Drummer Boy” până la creații originale românești, în aranjamente moderne.

Interpretează: ansamblul vocal, band-ul și corul de copii Sanctus Pro Deo.

În fiecare din turneele sale, Sanctus Pro Deo celebrează și comunică mesajul de speranță și dragoste transmis de nașterea și jertfa Mântuitorului Isus Hristos; un mesaj cu atât mai important și urgent, în lumea și vremea în care trăim. Și de această dată, Sanctus Pro Deo invită audiența să redescopere adevărata semnificație a sărbătorii de Crăciun, precum și provocările acesteia.

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal-instrumental format din cca 70 de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și Europa.

Distribuie aceasta pagina

)