Bilete la Sa descoperim Opera si tainele ei

Data si locatia

02 dec

ora 10:00

Să descoperim Opera și tainele ei

Cluj-Napoca, Opera Romana

Bilete   

de la 10,00 RON

Asigurare En Garde
La acest eveniment iti poti asigura biletele. Afla mai multe aici.

Opera Națională Română din Cluj-Napoca își deschide larg ușile pentru două ore de descoperiri fascinante și întâlniri cu lumi fantastice! Evenimentul este dedicat cu precădere micilor spectatori, însă poate fi savurat de publicuri de toate vârstele, dornice să surprindă magia realizării unui spectacol de operă.
Spectatorii vor fi poftiți, cu mic, cu mare, pe covorul roșu și invitați în ”spectacolul” din spatele spectacolului: vor îndepărta cortina pentru a afla ce se întâmplă în culise și cum se creează o producție lirică, vor participa la toate pregătirile de la machiajul și costumele ce transformă artiștii în personaje de poveste, la repetițiile solistice, de orchestră, cor și balet, ce încropesc împreună spectacolul desăvârșit! Vor descoperi Opera și toate tainele ei!
În compania celor mai îndrăgite personaje și a artiștilor teatrului liric clujean: soliști, balerini și instrumentiști, regizori, scenografi, dar și a echipelor de producție și pregătire, cei prezenți vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale Operei Române din Cluj. Vă promitem o experiență de neuitat!

*Durata unei vizite cu tur ghidat este de 45 min., spectatorii având posibilitatea de a alege dintr-o serie de intervale orare stabilite.
Distribuție:
Regizor: Iulian Sandu
Regie scenă culise: Alina Simona Nistor
Distribuția este formată din artiști ai Operei Naționale Române Cluj-Napoca

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.