Bilete la Sa descoperim Opera si tainele ei

Data si locatia

21 oct

ora 10:00

Să descoperim Opera și tainele ei

Cluj-Napoca, Opera Romana

Sold Out   

bilete epuizate

Luni, 21 octombrie 2019, de la ora 10:00, Opera Națională Română din Cluj-Napoca își deschide larg pentru două ore de descoperiri fascinante și întâlniri cu lumi fantastice! Evenimentul este dedicat cu precădere micilor spectatori, însă poate fi savurat de publicuri de toate vârstele, dornice să surprindă magia realizării unui spectacol de operă.
Spectatorii vor fi poftiți, cu mic, cu mare, pe covorul roșu și invitați în ”spectacolul” din spatele spectacolului: vor îndepărta cortina pentru a afla ce se întâmplă în culise și cum se creează o producție, vor participa la toate pregătirile de la machiajul și costumele ce transformă artiștii în personaje de poveste, la repetițiile solistice, de orchestră, cor și balet, ce încropesc împreună spectacolul desăvârșit! Vor descoperi Opera și toate tainele ei!
În compania celor mai îndrăgite personaje și a artiștilor teatrului liric clujean: soliști, balerini și instrumentiști, regizori, scenografi, dar și a echipelor de producție și pregătire, cei prezenți vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale Operei Române din Cluj. Vă promitem o experiență de neuitat!

* Durata unei vizite cu tur ghidat este de 45 min., spectatorii având posibilitatea de a alege dintr-o serie de intervale orare anunțate.

Accesul se face din 10 în 10 minute.

Distribuie aceasta pagina