Bilete la Romania vs. Belarus - UEFA EURO Qualifying Round

Data si locatia

28 mar

ora 21:45

Romania vs. Belarus - UEFA EURO Qualifying Round

Bucuresti, Arena Nationala

Bilete   

de la 40,00 RON

ROMÂNIA – BELARUS – 28 MARTIE
Fii alături de tricolori la primul meci pe teren propriu din 2023! Marți, 28 martie, de la ora 21:45, România joacă pe Arena Națională împotriva Belarusului, într-un meci contând pentru preliminariile EURO 2024.
Partida înseamnă revenirea tricolorilor pe Arena Națională după o pauză de un an și jumătate: precedentul meci aici a fost cel câștigat împotriva Liechtensteinului, 2-0, în septembrie 2021.
Biletele pentru România – Belarus costă 40 RON (peluze) și 60 RON (tribună) și sunt disponibile online pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.
Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

CONCURS! Doamnele și domnișoarele care achiziționează bilet la partida România - Belarus, în perioada 1-8 martie, pot câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 5 invitații VIP duble la acest joc. Regulamentul concursului este disponibil AICI.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.