Bilete la Romania - Uruguay

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 nov 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Mini Mondialul de rugby în noiembrie, la București

Rugby-ul vă propune în această toamnă un turneu spectaculos "November Tests" care aduce în fața iubitorilor sportului un sfert dintre echipele care vor juca anul viitor la Cupa Mondială din Franța. 5 echipe: România, Samoa, Chile, Uruguay și Tonga și 5 meciuri care anunță un adevărat spectacol sportiv pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

În plină campanie de pregătire a participării la competiția din Hexagon de anul viitor, Stejarii vor avea trei meciuri puternice, cu Chile, Uruguay și Samoa. În plus, "Arcul" va fi acasă, în premieră și pentru două partide internaționale, Tonga - Chile și Tonga - Uruguay. Chiar dacă nu sunt adversare directe în acest turneu, România și Tonga se află în aceeași grupă la Cupa Mondială, B, întâlnirea dintre cele două, de pe 8 octombrie 2023, la Lille, urmând să încheie această fază preliminară a competiției.

România (locul 17 în ierarhia mondială) și Chile (locul 21) s-au întâlnit o singură dată până acum, partidă ce a avut loc pe 8 iunie 2019, la Valparaiso, Stejarii impunându-se cu 27-11.

În ceea ce privește partidele cu Uruguay, s-au disputat 12 până acum, 9 victorii revenind românilor, două sud-americanilor, fiind înregistrat și un rezultat de egalitate. Cele două echipe s-au întâlnit și în acest an, în cadrul turneului de vară pe care România l-a făcut în America de Sud, împărțindu-și victoriile 30-22 pentru Stejari și 26-20 pentru Los Teros.

România și Samoa se vor întâlni pentru a treia oară, primele două întâlniri fiind câștigate de Stejari, ambele disputate în București, în luna noiembrie, 32-24 în 1989, și 17-13 în 2017.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.