Bilete la România - Portugalia

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 feb 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vino să îi susții pe Stejari în drumul spre Cupa Mondială!

România și Portugalia se întâlnesc sâmbătă, 12 februarie, ora 17:30, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București, într-o nouă partidă din Rugby Europe Championship 2022.

Un meci al orgoliilor, care se anunță un adevărat spectacol. Stejarii doresc să obțină a cincea victorie consecutivă și să continue fără greșeală drumul spre Cupa Mondială 2023, în timp ce
lusitanii vin hotărâți să-și ia revanșa după ce au pierdut sezonul trecut, chiar pe teren propriu, la Lisabona, în ultimul minut de joc, 28-27.

Vino alături de Stejari, să strigăm împreună "Hai România!"

Reguli acces spectatori:
Purtarea măştii de protecţie de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv. Spectatorii vor avea obligaţia de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitaţi să părăsească incinta.
B10. Accesul în arenă este permis doar cu genţi mai mici sau egale cu dimensiunea de 30 x 21 cm. Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.

Pot participa ca spectatori la evenimentele sportive în aer liber persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180 a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respiraţie. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomanda să contacteze medicul de familie.

Copii până în 5 ani care își însoțesc părinții la meci sunt exceptați de la regulile sanitare (certificat Covid sau testare) și au intrare gratuită, primind locuri lângă aceștia.

Copii până în 12 ani trebuie să respecte regulile de acces și să aibă un bilet valid.

Reglumanetul de participare general este prezent AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.