Romania - Kazahstan

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 oct 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Kazahstan
Tricolorii vor disputa ultima partidă acasă din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2019 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești contra reprezentativei Kazahstanului. Meciul se va juca joi, 5 octombrie, începând cu ora 21:45.
Biletele sunt disponibile online începând de miercuri, 13 septembrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe www.bilete.ro.
Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (înscripționate cu noul nume) la casieria stadionului în perioada 4 -5 octombrie.

Prețuri bilete:
Peluza 1 | 15 lei
Peluza 2 | 15 lei
Tribuna 1 | 40 lei
Tribuna 2 | 40 lei
VIP | 300 lei

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).
Reduceri în Family Zone
Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Ploiești.
La casierii din 30 septembrie
Sâmbătă, 30 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate conform programului următor :
30 septembrie – 4 octombrie 2017, de la ora 12 :00 la ora 19 :00
5 septembrie 2017, de la ora 12 :00 – 21 :45
Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilități va fi deschisă pe 5 octombrie, începând cu 12.00 până la startul meciului.

Distribuie aceasta pagina