Bilete la Ritualuri – Gala de închidere FITS

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

În premieră absolută, Corul Madrigal, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Muzeul ASTRA prezintă Spectacolul Extraordinar „Ritualuri”.
Grandiosul spectacol în aer liber va încheia cea de-a 31-a ediție a FITS pe malul lacului din Pădurea Dumbrava, Muzeul ASTRA.

„Ritualuri” este un spectacol-concept, construit în jurul ritualurilor universale - pentru pace, de lume, religioase și pentru natură.
Semnat de regizorul Emil Pantelimon, în scenografia lui Vladimir Turturica, spectacolul a fost creat special pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, și se va desfășura după apusul soarelui, pe malul Lacului Dumbrava.

După concertul Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, în amplul spațiu al Muzeului ASTRA vor fi puse în scenă multiple secvențe dedicate ritualurilor, până la ora 01:00 în noapte.
Zona din jurul lacului va deveni un univers performativ divers, unde spectatorii se vor bucura de video mapping în pădure, vor interacționa cu actori, coruri de copii Cantus Mundi, percuționiștii Young Beats și Zoli Toth, Baletul Operei Comice pentru Copii, Ansamblul „Tihii Dunai"/ „Dunărea liniștită” de la Brăila, dirijor Maria Milea, creatoarele populare de la șezătoarea din Ozun și multe alte surprize.

La Muzeul ASTRA vor fi prezente corurile de copii din cadrul Programului Național Cantus Mundi: „Waldorf” Iași, dirijor Daniel Popa; „Unirea” Focșani, dirijor Ana-Maria Rusu; Corul Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea, dirijor Nicoleta Țâmpu și „Junior Vip & Vox Infantes” Cluj-Napoca, dirijor Anca Mariaș.

Spectacolul Extraordinar „Ritualuri” va fi prezentat la Muzeul ASTRA din Sibiu, în avanpremieră sâmbătă, 29 iunie, ora 22:00, și în închiderea FITS 2024, pe 30 iunie, ora 21:00.

Accesul publicului în parcul Muzeului Astra se face începând cu ora 20:15.
Biletele de acces sunt disponibile și la intrarea în Muzeu.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.