Bilete la RiseUP - Bucharest on the sky

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

RiseUp - Bucharest on the Sky este un eveniment manifest ce aduce în premieră conceptul de festival al baloanelor cu aer cald în mediul urban. O lume multicoloră desenată de baloane prinse în ancora, care vor efectua ridicări la peste 20 m deasupra insulei Lacul Morii, va deveni locul unde muzica și distracția se împletesc cu faptele bune. 
Sub sloganul „Vreau să văd lumea de sus!”, festivalul verde și pet friendly își va purta publicul într-o călătorie care va reaminti de valorile esențiale pentru o viață trăită frumos.
 
Artiști care vor urca pe scena RiseUp - Bucharest on the Sky 2022 – Delia, Spike, Faydee, Trio Jazz Sorin Zlat & Special Guest, Maria Constantin acompaniată de naistul Nicolae Voiculeț. 
 
Prin parteneriat cu Opera Națională București - momente speciale care ne vor tăia respirația cu frumusețea lor prin participarea tenorului Alin Stoica, sopranei Marta Sandu - Ofrim alături de pianista Liana Mareș, balerinii Raluca Jercea, Marina Gaspar și Sergiu Dan.
 
Cu un concept complet nou, creat în jurul iubirii pentru viața trăită frumos, organizatorii au pregătit bucureștenilor două evenimente într-unul singur.
 
„Vreau să văd lumea de sus” - Balloon Fest, aduce în zilele de sâmbătă și duminică momente pline de culoare sub soarele blând de toamnă, dar și ocazia de a experimenta înălțimile din baloanele cu aer cald, atât prin ridicări în ancoră pe Insula Lacul Morii – program 10.00 – 16.00, cât și prin zboruri libere din Iepurești (Giurgiu) - program 07.00 - 10.00.
Glowing Night aduce în serile de vineri, sâmbătă și duminică muzică, proiecții de lasere ambientale și proiecții pe baloanele ridicate în ancora, proiecții video pe ecran de apă pe lac, dansul și jocul luminilor, acompaniind artiști de renume. Programul începe de la 17.00 și se încheie seara la 23.00.
 Bucureștenii pot participa la ore de sport în aer liber prin parteneriat cu World Class, dar și la ateliere interactive și workshop-uri pentru mințile care sunt într-o neîncetată căutare de informații din domenii mai mult sau mai puțin cunoscute. Iubitorii de carte vor avea la dispoziție o bibliotecă în aer liber și spații de relaxare. Cei care vor să-și exprime altfel emoțiile, șevalete de pictură vor aștepta cu pânzele albe culoarea gândurilor călătoare, sub îndrumarea unui pictor.
 
Participanții vor urmări în premieră proiecția filmului românesc „Egregora - Comoara Pierdută”, sub amprenta regizorului Andrei Chiriac - o capodoperă istorică inspirată din legendele dacilor.
 
Festivalul RiseUp - Bucharest on the Sky demarează o campanie de susținere a performanței în educație. Inițiativa ce se va desfășura sub numele „Celebrăm Excelența” va aduce în fața publicului tinerii României cu rezultate excepționale la învățătură, concursuri și olimpiade, primind „magna cum laude” la scenă deschisă în cadrul unor momente artistice special concepute.
 
Prin proiectul partener „Nu lăsa PETe în urma ta!” bucureștenii care aduc materiale reciclabile (pet-uri, doze de aluminiu) își pot „cumpăra” cărți, accesul la diverse activități și anumite produse. Materialele reciclabile vor fi predate unui colector, iar banii rezultați vor fi trimiși asociațiilor care se ocupă cu protecția și educația copiilor sau către asociații pentru protecția animalelor.
 
Organizatorii festivalului anunță că vor șterge amprenta de carbon a festivalului, prin plantări. Procesul va fi demarat chiar în cadrul evenimentului unde vor fi recrutați voluntari care vor primi în schimbul muncii lor ridicări în baloanele cu aer cald în locurile unde vor avea loc plantările.
In completarea unui eveniment verde organizatorii anunță că nu vor amenaja locuri de parcare pentru mașini ci doar pentru biciclete si trotinete, publicul fiind încurajat sa ajungă la festival cu acestea sau mijloace de transport in comun. Cei care fac dovada ajungerii la festival prin aceste mijloace primesc din partea organizatorilor un cadou.
 
De asemenea, prin proiectul „Adoptă, Iubește, Adoră”, festivalul nu este doar un eveniment pet friendly, ci organizează pe parcursul a două zile (sâmbătă și duminică) un târg de adopții pentru animalele fără stăpân.
Și pentru că un festival nu este complet fără mâncare bună vă menționăm lista de food trucks care vă așteaptă pe insulă : Wurstaholics, The Jerk, Burgerati, Pleaskvita, Mexican Bizness, Drunken squid, Arepas, Indivan, The Italian Job, Paradisul clatitelor, Pasteis de nata, Chocoloco.

Programul evenimentului este prezentat aici AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.