Richard Clayderman - Concert Special de Ziua Femeii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 apr 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Richard Clayderman revine in Romania in 2018 pentru a celebra 40 de ani de activitate, de-a lungul unui mini turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Spectacolele din acest an vor avea loc intre 21 si 23 aprilie in Pitesti, Bacau si Iasi.
Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.
Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneu, de Camerata Regala si va concerta in Romania potrivit calendarului:
21 aprilie – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
22 aprilie – Bacau – Teatrul de Vara “Radu Beligan”
23 aprilie – Iasi – Sala Polivalenta
Specatcolele incep la ora 20.00. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.
Avand o cariera spectaculoasa, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie.

Distribuie aceasta pagina