Bilete la Revizorul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

de N.V.Gogol

În Revizorul transpare, poate mai mult decât în celelalte piese ale lui Gogol, mesajul că atunci când oamenii pactizează cu diavolul în „taina fărădelegii“, ei devin corupți, egoiști și încalcă toate regulile pentru obținerea, păstrarea și sporirea puterii. A ajunge, fără merite deosebite, prin mijloace neoneste, prin concurs de împrejurări favorabile la o bună situație materială, politică sau socială este ținta majorității personajelor.
„De cine râdeți?“ întreabă primarul, victimă a propriilor lui ticăloșii, și tot el răspunde publicului: „De voi râdeți!“, ca o avertizare că oamenii pot râde la teatru de derapajele sociale, dar în spațiul civic trebuie să le sancționeze cu toată seriozitatea.

Spectacol recomandat persoanelor peste 12 ani.

Traducerea: Mașa Dinescu
Regia: Zakarias Zalan
Scenografia și muzica: Csaba Csiki

Distribuția:
Anton Antonovici Skvoznik-Dmuhanovski, primarul – Victor Giurescu
Anna Andreevna, soția lui – Ecaterina Hâțu
Maria Antonovna, fiica lui – Cătălina Bălălău
Luka Lukici Hlopov, inspector școlar – Emanuel Becheru
Ammos Feodorovici Leapkin-Teapkin, judecătorul – Florin Mircea Jr.
Artemia Zemleanika, directorul spitalului – Adina Suciu
Piotr Ivanovici Dobcinski, moșier care locuiește în oraș – Rareș Pîrlog
Piotr Ivanovici Bobcinski, moșier care locuiește în oraș – Daniel Beșleagă
Ivan Aleksandrovici Hlestakov, funcționar din Ptersburg – Dragoș Ionescu
Osip, servitorul lui – Andrei Merchea-Zapotoțki
Stepan Ilici Uhovertov, comisar de poliție – Dan Grigoraș
Polițiștii – Florin Hrițcu, Valentin Florea
Secretarele primarului – Aida Avieriței, Nora Covali, Corina Grigoraș, Sonia Teodoriu
Negustoreasa – Maria Hibovski
Soția de paznic – Loredana Grigoriu
Văduva unui subofițer – Cătălina Eșanu

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.